søndag den 25. april 2021

lakse kebab (2) / salmon kebab (2)







Scroll down for english translation

Stegte løg i disse lakse kebab giver tilføjer en let nøddet og dyb smag. Prøv disse lækker kebab med en syrlig chutney og en lækker salat

700 gr frisk laks / 700 gr fresh salmon
1 løg finthakket
2 spsk stegte løg
2 tomater, fint skåret
1 tsk ingefær puré / 1 tsp ginger paste
½ tsk hvidløg puré / ½ tsp garlic paste
1 tsk rød chili pulver / 1 tsp red chili powder
1 tsk salt / 1 tsp salt
1 spsk korianderfrø stødt groft/ 1 tbs coriander seed , coarsely grinded
1 tsk garam masala / 1 garam masala
1 æg, let pisket /1 egg, beaten
2 spsk kikærtemel / 2 tbs gramsflour (besan)
evt 2- 3 grøn chili, finthakket / 2-3 chopped fresh chili, optional
2 spsk koriander, groft hakket/ 2 tbs chopped fresh coriander. 

olie til stegning

Tilbehør


Groft blend laksen i en blender. Bland alt sammen godt,  Stil i køleskabet ½ time. Form til 7 bøffer og steg dem i olie på en panden, ca 4 minutter på hver side.  






English

The fried onions in these salmon kebab adds a depth and a delicious nutty flavour, do try these scrumptious kebabs with a tangy chutney and a delicious salad.

700 gr fresh salmon
1 onion chopped
2 tbs fried onions
2 tomatoes, chopped finnely
1 tsp ginger paste
½ tsp garlic paste
1 tsp red chili powder
1 tsp salt
1 tbs coriander seed , coarsely grinded
1 garam masala
1 egg, beaten
2 tbs gramsflour (besan)
2-3 chopped fresh chili, optional
2 tbs chopped fresh coriander. 

oil for frying

tomato and tamarind chutney, recipe here
http://cupcakeluvs.blogspot.com/2019/01/kylling-pinjekerne-crispy-samosa.html


- Chop the salmon in a blender. Mix everything together, mix all well. let the mixture rest in fridge ½ hour. Shape the mixture into 7 thick patties and fry them in oil in a pan for  about 4 minutes on both sides.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar