For english translation scroll down
Guava Shikanji
Hold da op det er næsten et år siden jeg har været på bloggen. Det var en tiltrængt pause, focus har været mere på andet liv end mad. Men nu er jeg tilbage I det små og håber I er med mig.
Det er jo Ramadan i øjeblikket. Vi starter med lidt afkølende og forfriskende, Guava Shikanji. Shikanji er en slags lemonade. Under vores sidste tur i London fik jeg inspiration til denne Guava Shikanji.
2-3 glas
200 ml vand
2 spsk sukker
400 ml guava juice
2 stor lime + en ekstra lime skiver til pynt
6 mynte blade, fint skåret
evt
kniv spids pink salt ( kala namak)
knust is
Opløs sukker i vandet, tilsæt gauva juice. Press saften af lbegge lime. Tilsæt saften og ink salt og bland godt. I afkølet glas kom knust is i bunden og lime skiver. Fyld glassene med Guava Shikanji. Enjoy.
English
It's Ramadan at the moment. We start with a slightly cooling and refreshing Guava Shikanji. Shikanji is a kind of lemonade. During our last trip to London, I fou ndinspiration for this Guava Shikanji
200 ml of water
2 tablespoons sugar
400 ml guava juice
2 large lime + an extra lime slices for decoration
6 mint leaves, finely chopped
Optional
a pinch of pink salt (kala namak)
crushed ice
Dissolve sugar in the water, add guava juice. Squeeze the juice of both limes. Add the juice and pink salt and mix well. In chilled glass pour the crushed ice and lime slices. Fill the glasses with Guava Shikanji. Enjoy.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar