lørdag den 26. maj 2012

Coconut Barfi ( fudge)

COCONUT BARFI




Barfi er en af de nemmeste konfekter at lave af samtlige pakistanske konfekter. Det er jo tidskrævende at lave konfekt, men ikke så besværlig som jeg troede før i tiden. Måske fordi det er blevet nemmer at finde indgredienser end før.  Jeg har andre mithai (konfekt) favoritter, men kan godt lide barfiens bløde smag. 


Barfi is one of easiest confects to make of all the pakistani confectionary. It is time demanding but not so difficult as I used to think earlier.  Maybe because it is easier to find some of the ingredients now.  I have other favorits among mithai (confection) but like the soft taste of the barfi. 




Kan i huske jeg lavede gulerrøds barfi for noget tid siden? http://cupcakeluvs.blogspot.com/2012/03/gajar-barfi-carrot-fugde.html. Jeg brugte samme opskrift med få ændringer til at lave kokos barfi


Do you remember I made carrot barfi some time ago? http://cupcakeluvs.blogspot.com/2012/03/gajar-barfi-carrot-fugde.html. I used the same recipe to make coconut barfi. 




Kokos Barfi/ Coconut Barfi


Ingredienser/Ingredients.


180 gr kokosmel / 180 gr coconut flour 
125 gr sukker / 125 gr sugar
185 gr ricotta ost/ 185 gr ricotta cheese
125 gr mælkepuver/ 125 gr milkpowder
2 dl vand/ 200 ml water
15 gr smør eller ghee / 15 gr butter or ghee


1. jeg malede kokosmel yderliger fint i en kaffe blender, men det er ikke nødvendigt for opskriften. 2. Kog vandet sammen med 50 gr sukker. 3. Når sukker er opløst til sættes kokos og koges på svag varme indtil alt vandet er fordampet. Husk at rør rundt engang imellem. 


1. I blended the coconutflour in a coffe blender, but thats not neccesary. 2. Boil the water with 50 gr of sugar. 3. When the sugar is dissolved, add the coconut flour and cook it on low heat until all the water has evaporated. Stir time to time. 


4. Når alt vandet er fordampet, tilsættes smør eller ghee og kokosmassen steges 3-4 minutter på høj varme under omrøring. 5. Sluk for varmen og stil til side.


4. As soon as the water evaporates add butter or ghee, Fry the coconut flour 3-4 minuts on high heat, while stirring. 5. Turn off the heat and put the coconut flor aside.


6. Bland Ricotta ost og mælkepulveret sammen. 7. Gennemvarm ricotta blandingen på svag varme i en gryde, under omrøring. 8. Når oste-mælke blandingen er gennemvarmet tilsættes resten af sukkeret, bland det godt sammen og giv det en kog 5-7 minutter på mellem højvarme, mens der røres rundt i gryden. 9. Tilsæt kokosblandingen, rør rundt og tag gryden af varmen. 


6. Mix ricotta cheese and the milk powder in a pot. 7. Heat the cheese mixture on low heat while stirring. 8. When the chees mixture is heated add the rest of the sugar, mix well and cook on medium high heat for 5-7 minuts while stirring. 9. Add coconut mixture and mix well. Turn the heat off.






10. Kom barfi massen i firkantet fad eller i en form og stil til køl.  11. Når barfien er afkølede og fast kan den skæres til de ønskede forme og størrelser.  


10. Put the bafi mixture in a squire deep dish or a mould and refridgerate to cool. 11. When its cooled and firm, cut into required pieces and shapes. 


Jeg fik 8 firkantet stykker som jeg kom i  flot lyserødt muffin papir forme. Smukt his jeg må sige det :) Nu må jeg løbe, men vi ses snart med en ny cupcake opskrift. 


I made 8 pieces, and dropped them in som pretty pink cupcake wrappers. Beautiful if I may say :)
Now I have to go, but i wil be seeing you soon with a new cupcake recipe.

2 kommentarer:

  1. coconut is the BEST! I can only imagine how amazing it tastes in fudge form. :)

    xoxo,
    ~M

    SvarSlet
  2. I have to make this!!! I love anything with coconut! :)

    SvarSlet