søndag den 26. marts 2017
Forårs Cakepops / Spring Cakepops
For english translation scroll down,
Jeg lavede disse søde forårs cakepops til min datter på hendes fødselsdag. Jeg blev inspireret af billeder af smukke is formet cakepops der florer på nettet disse dage.
Der skulle være forår over cakepopene til min datter, da hun er føde i Marts og hvad er mere forår end kirsebær blomster?
Inden i er det citron kage med kokos smag. Jeg brugte kage rester og tilsatte ca 2 store spsk kokosmel. Jeg har brugt candy melt til overtræk, man kan også bruge hvid chokolade.
Ingredienser kan I se forneden og fremgangs måden er det samme som her : http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2011/06/mango-delight-cake-pops.html
Ingredienser til ca 9-10 cakepops
10 små ispinde / eller skære de almindelig til
bagepapir
ca 500 gr sandkage
2 spsk flødeost
3 spsk kokosmel
320 candy melt
I skal også bruge noget hvor i kan stille cakepopene på højkant mens overtrækket tørre, jeg brugte låg på min is forme.
Blend kokosmel til fin og smuldre kagen fint, alternativ blend begge ingredienser sammen til de er fint blended. Tilsæt flødeost og saml kage dejen. Sæt tilside.
Smelt lille mængde candy melt over vandbad.
Del kage dejen i 10 og form dem i små aflange kugler. Dyb en ispind i den smeltet chokolade og kom det i den aflange kagekugle. Pres kagekuglen let omkring ispinden. Lav resten på samme måde. De lægges på bagepapir på et fad og stilles i fryseren 10 minutter eller i køleskabet ½ time.
Smelt resten a candy melt i en dyb skål over vand bad. Tag en cakepop ad gangen og dyb den i det smeltet chokolade. Stil den på højkant i is forme låg eller andet til overtrækket er stivnet. Jeg har pyntet mine med små fondant kirsebær blomster.
Der vil blive candy melt tilovers, afkøl det og gem det, det kan bruges igen.
English:
I made these gorgeous cakepops for my daughter for her birthday. I was very inspired by all the beautifull pictures of this different shaped cakepops on the net these days.
I wanted spring cakepops for my daughter and what says spring more then cherry blossoms? Inside is a lemoncake with coconut taste. I have used cake leftovers and added coconut flour to it. The 3 ingredient list for the cakepops is below and the method to make assemble them is the same as here : http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2011/06/mango-delight-cake-pops.html.
Ingredients for 10 cakepops
10 small icecreme /popsicle sticks, or cut the normal size ones.
500 cake (without crust)
3 tbsp coconut flour
320 gr candy melt.
Baking paper.
You also wil be needing somekind of ckepops stand in able to stick the cakepops in, in order to dry the coating. I used the smal lids of my ice creme molds to insert the ice creme sticks in.
Crumb the cake finnely, alos blend the coconut flour finnely or you can blend both in the blender. Mix in the creme cheese. Melt a small amout of the candy melt on waterbath. Devide the cake miture in 9 -10 and shape them into ablong cake balls. Dip one ice creme stick in the melted choco and insert the stick into the ablong cake ball. Shape and press the cake ball around the ice creme stick. Do the same with rest and place them on bking paper on dish. Place them in freezer 10- 15 minuts or ½ hour in the fridge.
Melt the rest of the candy melt and dip the cakepops on at a time in the cndy melt and place them so the coating can dry.
I decorated the cakepops with cherry blossom flowers I made out of fondant.
You will get some candy melt left over, cool it and keep it, it can be used again.
Hvis I laver forårs cakepops, husk at fortælle mig om det hvordan det gik eller bedre del en billede af det på FB side. Have forsat en god weekend.
Do tell me what you think of the recipe if you make these Spring cakepops of better share a picture on the fan Fb page. Have a wonderful weekend.
Etiketter:
cake,
cake decoration,
cakepops
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar