onsdag den 21. marts 2012

blomster cake pops/ flower cakepops


Jeg lavede de her blomster cake pops til min datter til hendes fødselsdag. De er ikke mine bedste. Lavet under tids press da de skulle gøres færdig og gemmes væk inden hun kom hjem. Da vi stædigvæk ingen køleskab har gjorde at de ikke blev så glatte som de skulle have været. Men de smagte super lækkert og min datter var rigtig glad for dem. Og det er jo det bedste.
 Kagen var red velvet med cream chease frosting og overtrukket med candy melt. Til sidst, pyntet med købte færdig lavet sukker roser og sukker blade. 


I made these flower cake pops for my daughter s birthday.  These are not my best,  made in a rush, since I had to make them and hide them away, while she was out. Also we still dont have  a refrigerator,  wich caused them not to be as smooth as they should have been. They tasted however delicious.  And my daughter loved them.
The cake was red velvet with cream chease frosting and coated with candy meltFinally, decorated with bougth  readymade sugar roses and sugar leaves.

2 kommentarer:

 1. Ja, det er godt nok ikke nemt at overraske børnene, når man laver ting, der normalt tager meget længere tid, end den tid, de ikke er hjemme, så det er da rigtig godt gået! Og hvad er der sket med dit køleskab?
  Jeg har iøvrigt givet dig en blogaward her: http://kageleg.blogspot.com/2012/03/blog-award.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit køleskab er død. Den er i lejemålet og der er 14 dages ventetid på den ny køleskab, suk. Vi var uden køleskab 1 uge ca, men der var det også køligere, heldigvis har vi fået en til låns.

   En stor tak for Awarden, det gjorde mig rigtig glad. Jeg sender den vider i løbet af næste uge.

   Slet