Today I am offering you Red Velvet scones, great for Valentine´s Day breakfast, tea party or just for fun. I made some changes on the buttermilk scone recepie http://cupcakeluvs.blogspot.com/2011/05/butter-milk-scones.html. I think achived making scones with red velvet taste and a beautiful velvety texture inside.
Indgredienser/ Ingredients
9 scones / 9 scones
255 gr mel/ 255 gr flour
1 spsk kakao pulver/ 1 tbs coco powder
knisp salt/ pinch of salt
50 gr sukker/ 50 gr sukker
1½ tsk bage pulver/ 1½ tsp baking powder
85 gr koldt smør/ 85 gr cold butter
120 ml kærnemælk/ 120 ml buttermilk
1 spsk rød mad farve, væske / 1 tbs liquid red food colour
1 æg, let pisket/ 1 egg,lightly whipped
½ tsk natron/ ½ tsp baking soda
½ tsk eddike/ ½ tsp ditilled white vinegar.
1. Forvarm ovn til 190 grader C. Gør en bage plade klar med bagepapir. 2. Sigt mel, kakao pulver, sukker, bagemel og salt sammen. 3. Hak det iskolde smør i små stykker. 4. Gnid smørret ind i mel blanding med fingerene ELLER kom mel blandingen og smørret i en food processor og pulser til melet får en sandet konstinens.
1. Preheat the oven to 190 degree celcius. Line a baking sheet with baking papper. 2. Sift together, flour, coco powder, sugar, salt and baking powder. 3. Chop the ice cold butter in to small pieces. 4. Rub the butter in the flour mixture with your fingers OR use a foodprocessor to pulse the butter and the flour mixture into a sand like texture.
5. Bland kærnemælk sammen med den rødfarve og den pisket æg. Kom det i mel- smør blandingen. 6. Bland natron sammen med eddiken ( jeg gelmte eddiken ) og tilsæt det også i med det andet. 7. Saml dejen let hurtig og ælt den let på en melede overflade. Dejen er lidt klisteret, ind imellem brugte jeg handsker.
5. Mix together buttermilk and the food colour with the wipped egg , add this mixture to the flour-butter mixture. 6. Add baking soda to the vinegar and add this to the res. ( I forgot the vinegar ) 7.Qucikly make the dough, knead it very lightly on a flored surface. It is a bit sticky dough, so I used gloves.
8. Brug to styks bage papir til at rulle dejen ud imellem. Jeg rullede dejen ud til 2 cm tykkelse.
8. I used to pieces of bakingpaper to roll the dough out in between. I rolled it out about 2 cm thick.
9. Jeg brugte en hjerteformede cookie cutter til at skærer hjerte scones ud . 10. Bag dem ca 15 minutter i ovnen.
9. I used a heart shaped cookie cutter to cut out my heart scones. 10. Bake them 15 minuts in the oven.
Nyd dem varm sammen med clotted creme .
Enjoy them hot with clotted creme.
Have en rigtig god uge allesammen.
Everbody have a great week.
So pretty! Love these little scones. Perfect for Valentines! :)
SvarSletxoxo,
Melissa
Sød idé, og smager sikkert fantastisk!
SvarSlet@Melissa, thankyou :)
SvarSlet@kageleg, de smagte faktisk godt.hvis jeg selv skal sige det;)
SvarSlet