Scrol down for english text
Idag her jeg min version af æg og kylling stegte ris til jer, en nem og lækker alt i et måltid.
Fore you today I have brought my version of egg and chicken fried rice, an easy and all in one meal.
for ca 5-6 personer/ for 5-6 persons
450 gr basmati ris / 450 gr basmati rice
300-400 gr kogt kylling , uden ben / 300 -400 gr boiled chicken, with out bones
4 forårs løg / 4 spring onions
4 chili peber / 4 chili peppers
1-2 mild chili / 1-2 mild chili
salt efter smag / salt to taste
5 æg / 5 eggs
1 spsk Sriracha chili sauce + 1 spsk ektra / 1 tbsp Sriracha chili sauce + 1 extra tbsp
6 spsk vegetabilsk olie / 6 tbsp vegetable oil
1. Kog og afkøl risene. 2. Hak chili , chili peber og forårsløg skæres i ringe. Husk vi skal også bruge den hvide del af forårs løgene. 3. Skære den kogte kylling i strimle.
1. Boil the rice and cool them. 2. Chop the chili , cut the chili peppers and spring onions in rings. We are also useing the white part of the spring onions. 3. Cut the boiled chicken in stripes.
4. Pisk let æggene sammen med 1 spsk Sriracha chili sauce i en skål. 5.Varm to spsk olie på en pande, kom den hakkede chili i, tilsæt skåret forårs løg ( den hvide del og lidt af den grønne) gem resten. Tilsæt de piskede æg og salt, lave en blød rør æg. Still til side. 6. Varm resten af olien i en stor gryde, kom ris, de skåret chili peber og kylling i, steg på høj varm under omrøring nogle minutter.
4. Beat the eggs with one tbsp Sriracha chili sauce in a bowl. 5. Heat 2 tbsp oil in a pan, add the chopped chili and some of the cutted spring onions ( white part ) . Add the beaten eggs and salt, make a very soft scramble. 6. Heat rest of the oil in a big pot, add the boiled rice, chicken and the cuttede spring onions , fry on high heat for some minuts, while stirring.
7. Tilsæt salt, 1 spsk Sriracha chili sauce, resten af forårs løgene og røræggene, steg igen nogle minutter.
7. To the rice add salt, 1 tbsp Sriracha chili sauce, rest of the spring onions and the scrambled eggs. Fry for some minuts more.
Server varmt med evt mere Sriracha chili sauce og sur - sød sauce ved siden af. Værsågo!!
Serve hot with more Sriracha chili sauce and sweet - saur sauce on the side. Enjoy!!
Fried rice looks yum.....waiting for your reply on Ramadan Guest Post....
SvarSlet