søndag den 15. marts 2015

Kebab wraps



http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2015/03/kebab-wraps.html


Igår var " spring hvor gærdet er lavest" mad dag hos os. 
Jeg købte kylling kebab fra den pakistanske grønthandler og flad brød fra den arbiske grønthandler ...... trylle trylle = lækker kebab wraps og lidt aloo chaat ved siden af. De her wraps er en ting mellem rolls og panini, simple men lækker.



English:

Yesterday was "jump cut corners" food day at our place.  I bought chicken kebab from the pakistani grocery store and flat breads from the arabic grocery store ........ some kitchen magic later =  delicious kebab wraps with aloo chaat on the side. These wraps are a thing between rolls and panini, simple but delicious.  Scroll down for recipe in english ( black text)




http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2015/03/kebab-wraps.html

Jeg havde købt kylling chapli kebab som jeg stegte i olie. I kan bruge alle slags falde kebab, her er en opskrift på hjemlavede saftig kylling chapli kebab,  http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2011/04/chicken-kebab.html

I bought chicken chapli kebab, wich I fried in oil. You  can use all kind of flat kebabs: Here is recipe for some juicy home made chicken chapli kebabs,  http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2011/04/chicken-kebab.html




http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2015/03/kebab-wraps.html

faldbrød

flatbreads




Indgredienser til aloo chaat / Ingrediens for aloo chaat

250 yoghurt, evt tyrkisk / 250 gr thick yoghurt
240 gr kogte kikærter/ 240 boiled chickpeas
200 gr kogte kartofler, skåret i små terninger/ 200 gr boiled potaotoes, diced
2 mellem store løg, fint hakket / 2 medium sized onion , finelly chopped
2 spsk hakket frisk koriander / 2 tbs chopped fresh koriander
100 gr agurk, i terninger / 100 gr cucumber , diced
1 spsk tamarind sauce / 1 tbs tamarind sauce
grøn chilisauce , efter smag / green chili sauce , to you taste
1 tsk salt / 1 tsp salt
1 tsk rød chili pulver / 1 tsp red chili powder

evt nogle hjerte salat blade / some salad leaves

Bland yoghurten med krydderierne og begge saucen, tilsæt resten og serve det på hjertesalat blade.

Mix the yoghurt with the spices and both the sauces , then add the rest and mix well. serc aloo chaat on the salad leaves.




http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2015/03/kebab-wraps.html






Indgredienser  til warps / Ingredients for wraps
2 personer,  2 wrap pr person / 2 person , 2 wraps each

4 kebab /4 kebabs
4 flad brød / 4 flat bread 
2 rød løg, skåret i tynde strimler / 2 red onions , sliced and cutted
frisk mozarella , skåret i skiver / slices of fresh mozarella
en lille bundt frisk mynte blade / a little bunch of fresh mint leaves
frisk koriander blade / fresh coriander leaves
grøn chili sauce / green chili suace





http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2015/03/kebab-wraps.html


Steg kebab i lidt oile.  Smør grøn chili sauce på en flad brød,  læg en kebab på brødet og kom masser af rødløg, skiver af mozzarella, mynte og koriander blade ovenpå.  Fold brødet om fyldet.  Lav alle wraps. Varm en pande. Læg den fyldte wrap med forsiden nederst, læg noget tung (som kan tåle lidt varme) oven på. Giv ca 2 -3 minutter på begge sider.  Gentag med resten af wraps.  Kebab wraps nydes varm med den kolde lækker aloo chat ved siden af.

Fry the kebabs in a little oil. Spread green chili sauce on a flat bread, place a kebab on the bread, add lots of redonion, slices of mozarella, mint and koriander leaves.  Wrap the fla bread around the filling. Make all the wraps. Heat a pan and place the upperside of the wrap facing down. Place something (heat proofed) heavy on it. It wil be needing  2-3 minuts on both sides.  repeat with rest of the wraps. Enjoy your wraps hot with cold aloo chaat on the side. 



http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2015/03/kebab-wraps.html




3 kommentarer:

  1. looks delicious. I am your newest follower and thanks for your visit @Whats Cookin Italian Cuisine

    SvarSlet
    Svar
    1. Welcome Claudia, and thankyou :)

      Slet