scroll down for english translation ( text in black colour)
Mums, her er fuldkorns naan med spinat og tomat og jeg vil gerne dele opskriften med jer, er i ikke glade så ?
Today I brought you one delicious whole wheat naan recipe with spinach and tomato, so how about that?
Indgredienser /Ingredients
250 gr fuldkornsmel eller atta / 250 gr wholeweatt flour or atta
250 gr hvede mel / 250 gr all purpose flour
2 dl yoghurt / 2 dl yoghurt
2 spsk vegetabilsk olie / 2 tbs vegtable oil
220 flåedetomater / 220 canned tomato
200 gr kogt spinat / 200 gr boiled spinach
½ tsk salt / ½ tsp salt
50 ml lunken vand / 50 ml tepid water
30 gr gær / 30 gr fresh yeast
Start med at blende det kogte spinat og de flåede tomater meget fint i en blender.
Start by blending the boiled spinach and the canned tomato in a blender.
Opløs gæret i det lunken vand, bland alting sammen og ælt til en blød dej. Tilsæt lidt mere mel eller væske ved behov. Stil dejen til hævning 1 time tildækket.
Dissolve the yeast in the tepid water, mix all the ingriedents and knead a soft dough. If needed more flour or water ca be added. Put the dough in a clean bowl, leave to rise 1 hpur covered with kitchen towel.
Forvarm ovn til 250 gr. Dæk en bage plade med bagepapir. Del dejen i 8-9 dele og rul ud til pandekager lidt størrere end en pita brød. Efter hæv tildækket ca 1o minutter. Bages i ovnen ca 8 minutter. Hold øje med dem undervejs.
Preheat oven to 250 degree celcius. Cover a baking sheet with baking papper. Devide the dough in 8 -9 equal pieces and roll out into disc hape a bit larger then pita. Leave them covered 10 minuts to rise a bit more. Bake for 8 minuts, kkep an eye on them while baking.
Nydes varmt med lidt smør på til en lækker curry ret eller suppe Have en god weekend :)
Enjoy them hot with a dalop of butter and a delicious curry dish or soup. Hvae a wonderful weekend.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar