mandag den 21. april 2014

coffe & coco cupcakes

http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2014/04/coffe-coco-cupcakes.html

 english translation in brown colour :)

Som lovet er her billeder og opskrift af de cupcake jeg lavede til "Alice In Wonderland Tea Party" .  De her cupcakes har stærk kaffe smag, ihvertfald for mig, da jeg ikke er kaffe drikker. Men jeg synes de smager godt med en tyk lag chokolade creme på. Der er 3 store spise skeer kaffe i, man kan mindske mængden hvis man vil have en mild kaffe smag.  Jeg brugte min  rose - pistacio cupcakes opskrift som basis.  


Finelly !!  As promised here are pictures of  coffe cupcakes and recipes, I made for "Alice In Wonderland Tea Party". These coffe cupcakes with chocolate frosting have a strong coffe taste, for me atleast as I dont drink coffe, but they are very good with the thick chocolate creme. You can use less coffe if you want to have a mild coffe taste. For this recipe I used my rose - pistacio cupcake recipe as base. 




http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2014/04/coffe-coco-cupcakes.html






12 stk/ makes 12 

50 gr kakao pulver /  45 gr coco powder

115 gr mel / 115 gr all purpose flour
1 tsk bagepulver / 1 tsp baking powder
120 gr smør, blødt (stue temperatur) / 120 gr butter, soft (room tp)
120 gr sukker/ 120 gr sugar
2 æg / 2 eggs
50 ml mælk / 50 ml milk

3 store spsk instant kaffe pulver /  3 big tbs instant coffe powder.

Chokolade creme / Chocolate creme

2 dl piskeføde / 2 dl double creme
150 gr mørk chokolade / 150 gr dark chocolate.


1 - forvarm ovn 180 gr. Gør muffin formen klar.

2 - varm mælken og bland kaffe pulver i.  Afkøles inden brug.

3 - si mel, kakao pulver og bagepulver sammen

4 - pisk smør og sukker sammen med en el pisker, til det er cremet og næsten hvidt.

5 - tilsæt en æg ad gangen og pisk med mellem hastighed til æggene er godt blandet i

6 - vend mel blanding i, tilsæt også kaffe mælken og bland forsigtig.

7 - fyld muffin formene op til 1 cm af kanten. Bag i Ca 15-18 minutter. Mærk med en tandstik om de er færdig. Hvis der sidder noget på , så er cupcakene ikke færdig.

8 - til frosting. Varm fløde, smelt chokolade i. Afkøl chokolade fløden i kølskabet. den skal være iskoldt før den piskes til skum.  Kom chokolade cremen på cupcakene, enten med en sprøjte pose eller smør kniv.  

ENGLISH

1 -  preheat oven 180 degree C.  Prepare the muffin pan.

2 -  heat milk and add in instant coffe, set aside to cool. 

3 - sift the flour, coco powder and baking powder together.


4 -  whip butter and suger with el beater until creamy and fluffy, almost til it turn white.

5 -  add one egg at a time and whip with medium speed,  till eggs are well mixed in.

6 -   mix  in the flour and coco powder .  Add the coffe milk, mix gentley

7 - fill in the prepared muffin pan. I have filled up to 1cm of the edge of the paper cases. Bake them in the preheated oven 15-18 minutes or til they are done.  D0 the toothpick test, it should come out clean, then they are done.

8 - for the frosting.  Heat the double creme and melt the chocolate in it.  Cool the chocolate milk in the fridge. It have to be ice cold, before you whip it into chocolate foam. Cover the cupcakes with chocolate foam and enjoy.




http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2014/04/coffe-coco-cupcakes.html


Ingen kommentarer:

Send en kommentar