fredag den 8. februar 2013

Coconut - Rose Barfi / fudge


Scroll down for english translation.


Hej jeg håber I har det godt alle sammen. Det har været længe siden sidst. Livet er lidt travlt i øjeblikket og handler ikke så meget om opskrifter, men endelig kom der anledning til at kreerer noget nyt og smukt, som jeg måtte tage tid til at lave. Den muslimske måned Rabil - ul- Awal er ved at slutte snart. Denne måned fejrer vi muslimer Milad un Nabi, vores Profet Mohammed (SAWS) fødsel på forskellige måder. Hos min forældre inviter min mor til milad, hvor vi læser Quranen. I denne anledning lavede jeg min Kokos Barfi. I husker måske min kokos barfi fra før http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2012/05/coconut-barfi-fudge.html. Jeg lavede om på en fremgangsmåde og mængden af de forskellige ingredienser, for at gøre barfi lidt mere bløder og intensiver smagen af kokos endnu mere. Rosenbladene gjorde barfien så smuk. Jeg tilsatte også en spsk rosen vand. Sammen med rosen bladene gav det en let og dejligt duft af roser. Jeg har lavede den her Coconut - Rose Barfi til 2 gange og begge gange har de været populær. Så jeg er sikker på at I også vil elske den.

ENGLISH:
 It has been a while I have posted. I hope you all are doing well. Life is a bit busy these days and not leaving me so much room for recipes, but finnelly there was an occasion to create something delcious and beautiful. So I took the time to do so. The muslim month Rabil- ul- Awal is coming to end soon. This month we muslim celebrate Milad un Nabi, our Prophet Mohammed PBUH, in different ways. At my parents my mother invite to Milad, where we read Quaran in the honour og our Prophet PBUH. For this occasion I made my Coconut Barfi. You may remember my Coconut barfi http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2012/05/coconut-barfi-fudge.html.  This time I changed the process to make a softer barfi/ fudge and to intensevive the coconut taste. The addition of rose petals and rose water made the barfi beautiful. I have now made my Coconut - Rose Barfi twice and both times it has been so popular, so I am sure you also will love it.



ingredienser/ingredients
200 gr kokos mel / 200 gr grated coconut (coconut flour)
200 gr sukker / 200 gr sugar 
250 gr ricotta ost / 275 gr ricotta cheese
250 gr mælkepulver / 250 gr milk powder
1 spsk rosenvand / 1 tbsp rose water
1-2 spsk spiseligt tørrede rosenblade / 1 -2 tbs edible dried rose petals 


1. Bland ricotta osten og mælke pulver sammen i en skål. Varm blandingen i en gryde på lav varme.  Når blandingen er gennem varmet tilsæt sukker, bland godt og rør rundt til alt sukker er smeltet på lav varme.

2. Når alt sukker er smeltet, skrues op for varmen tilsæt rosenvand.  Blandingen gives kog 2 minutter. Rør rundt 7-8 minutter mere. Tag gryden af varmen.

3.  Bland mælke-ost blandingen sammen med kokos  til det er godt blandet. Bland forsigtig rosen blade i. Smør en fad  med smør eller kom bagepapir i bunden og smør på siderne. Kom blandingen fadet og glat ud så der et ens over det hele.  Stil til køl i kølskabet  til massen er fast ca 2 timer.

4. Tag fadet ud af køle skab. Brug en cookie cutter til at lave hjerteformet barfi eller skære firkanter med med kniv.  Man kan også lave cake pops se her : http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2012/03/gajar-barfi-carrot-fugde.html



1. Mix ricotta cheese and the milk powder in a bowl.  Heat the mixture in a pot on low heat.When the mixture is heated trough add the sugar, mix well and stir occasianelly till the sugar dissolves still over low heat.

2. When the sugar has dissolved, turn the heat to medium high and add the rose water. Give the mixture 2 minuts boil and stir for 7-8 minuts more. Take the pot of the heat.

3. Mix milk-cheese mixture with the coconut till every thing is well mixed. Carefully mix in the rose petals. Butter a dish. I lined with baking papper and only buttered the  sides. Pour the mixture in the dish,  carefully use a spoon to flat it, so its even all over. Refridgerate until firm about 2 hours.

4. Use a cookie cutter to cut i heart shapes or cut into any shape you like. You can also make cake pops out of this mixture. See here how  http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2012/03/gajar-barfi-carrot-fugde.html





I ønskes en velsignet Rabil -ul-  Awal .
Wishing you all a blessed Rabil - ul-  Awal.




3 kommentarer:

  1. So Beautiful delicious!

    I wish U a blessed Rabil-ul-Awal. :)

    SvarSlet
  2. We go crazy for anything with coconut, and this sounds amazing! I can imagine the essence of the rosewater with the coconut and how wonderful that would taste. Thank you for sharing it!

    SvarSlet
    Svar
    1. thankyou so much Cakelava and love having you coming by :)

      Slet