søndag den 15. september 2013

Oh La La Pizza


http://www.cupcakeluvs.blogspot.dk/

Det har været en travlt uge igen, jeg har sådan glædet mig til weekenden. Det er pizza Lørdag havde jeg besluttet mig i morges  Jeg var i det dovne hjørne, jeg ville lave pizza som rakte til frokost og aftens mad. Det blev slået et stor brød op eller pizza , ha ha .. .. Jeg har pizza så det rækker til næste uge. Men I bliver sparet for at lave så meget, jeg har halveret opskriften for jer. Værsgo her nogle lækker pizza med min lækker pizza sauce. Peberfrugten i min pizza sauce giver lige den ekstra lækker prikken over i ét. 

English: 

It has been a busy week again, I have been looking forward to the weekend.  This morning I declared today to be Pizza Saturday. I was in a lazy mood, I wanted to make enough pizza so it lasted for dinner also not only lunch. I made so much and now I have enough for next week too, so much for laziness......  he he.  Here are some yummy pizzas with my yummy pizza sauce.  The bell pepper gives the extra yummy touch to my pizza sauce.

OH LA LA PIZZA SAUCE / OH LA LA PIZZA SAUCE
2oo gr flåede tomater / 2oo gr canned of tomatoes
1  peberfrugt, skåret og uden frø / 1 big bell pepper, washed and deseeded.
3 - 4 grønne chili / 3 - 4 green chili
1 tsk rød chili pulver / 1 tsp red chili powder
1 tsk salt / 1 tsp salt
1 store tomat/ 1 big tomato
½ tsk stødt spids kommen / ½ tsp grinded cumin.

Blend alting til en pasta i en blender. Sæt til side.
Put everything in a blender and make a smooth paste. Put aside.


PIZZA DEJ / PIZZA DOUGH
600 gr mel / 600 gr flour
25 gr gær / 25 gr fresh yeast
300- 400  ml lun vand  / 300- 400 ml tepid water
½ tsk salt / ½ tsp salt

Opløs gæret i det lune vand. Tilsæt det sammen med salt i melet og ælt til en blød elastisk dej. Hæv dejen tildækket ca 45 min.

Dissolve the yeast in th tepid water. Add salt and the yeast mixture to the flour and knead to a soft and elastical dough. Cover the dough and leave it to rise. Almost 45 minuts.

OH LA LA KYLLING PIZZA  / OH LA LA CHICKEN PIZZA 

150 gr kogt kylling, i stimler / 150 gr boiled chiken in bite sizes or shredded with fork.
1 stk karry pulver / 1 tsp karry powder
salt efter smag / salt to taste
2 grønne chili, fint hakket / 2 green chili, finelly chopped
100 gr frisk mozarella / 100 gr fresh mozarella
frisk basilikum/ fresh basil 


http://www.cupcakeluvs.blogspot.dk/
Svits kylling, karry og den friske chili på en pande 2 minutter i en tsk olie. Halvere dejen og rul ud til 4 firkanter á 14 cm x 14 cm. Jeg kan godt lide en tyk bund, men hvis man gerne vil have lidt tynder bund kan man lave firkanter lidt større. Kom Oh La La Tomat Sauce på, læg kylling strimleren oven på. Til sidst riv mozarella i store stykker og læg dem også på de ud rullede pizzaer. Bages i 225 gr forvarm oven 13- 15 minutter.  Drys friske basilikum blade oven på Oh La La Kylling Pizzaerne.

Stir fry the chicken, curry powder and the fresh chili for 2 minuts in 1 tsp oil in a heated pan. Take half of the dough and roll out 4 sqaures 14 cm x 14 cm each. I like a thick crust, but if you want a thinner crust, you just roll the pizzas thinner and a bit larger. Spred Oh La La Tomato Sauce on the pizzas , then scatter the chicken above and finnely tare the mozarella and spred it on the top. Bake for 13- 15 minuts in a 225 degree C preheated oven. Sprinkle som fresh basil leafs on the Pizzas.


http://www.cupcakeluvs.blogspot.dk/
  


OH LA LA KALVE KØD PIZZA / OH LA LA MINCED BEEF PIZZA

200 gr kalve hakke kød / 200 gr minced beef
1 tsk olie/ 1 tsp oil
½ tsk hvidløgs pure/ ½ tsp garlic puree
2 lille rød løg, skåret i tynde strimler / 2 little red onion, thin round cut se picture
sort oliven/ black oilves
1 tsk rød (stærk) chili pulver/ 1 tsp hot red chili powder
salt efter smag/ salt to taste
125 gr revet ost/ 125 gr shredded cheese 
½ tsk stødt spids kommen/ ½ tsp grinded cumin powder.


http://www.cupcakeluvs.blogspot.dk/
Steg hakkekød sammen med chili pulver, salt, hvidløg og spids kommen  ca 4 minutter på en pande med olie. Ud rul resten af dejen til en store cirkel ca 30 cm i diameter. Kom Oh La la Tomat Sauce på, spred hakkekødet på pizzaen. Top med de røde løg oliven og ost. Bages 225 grader forvarm ovn ca 13 - 15 minutter eller til gyldent og sprød. 
Heat the oil in a pan and fry the minced meat, salt, chili powder, cumin and garlic puree for 4 minuts.
Roll the rest of the dough in a big cirkle almost 30 cm in diameter.  Spred the Oh LA LA Tomato Sauce on, scatter the minced meat as you like and top with olives, red onions and cheese. Bake for 13 -15 minuts or until golden and done, in a 225 degree  C. preheated oven.  



Værsågo .....
Enjoy..........










Ingen kommentarer:

Send en kommentar