torsdag den 27. marts 2014

Mango Lime Minty

http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2014/03/mango-lime-minty.html



Scroll down for english translation

Sidste uge holdt jeg en lille " Alice i Eventyrland Tea Party"  for familien.. Udover masser af te selvfølgelig, havde eg også lavet en lille frisk læskende drink: Mango Lime Minty 

Last week for my "Alice in Wonderland Tea Party" besides making  lots of tea I also made this refreshing ( non alcoholic) drink.  I choose to call it : Mango Lime Minty 




Ingredienser/Ingredienser

1400 liter mango juice/ 1400 ml
300 ml hyldeblomst saft/300 elderflower juice
300 ml dansk vand/ 300 ml soda water/ sparkling water
4 økologisk lime/ 4 organic lime
saft af en lime/ juice of one lime
lille bundt små mynte blade/ little bunch fresh small mint leafs

8 flasker med propper, ca 250 ml
8 bottles , almost 250 ml

- bland al væske og lime saften  sammen i en kande.
- skær de fire lime i tynde både, fordel dem i de 8 flasker.
- hæld den blandede saft op i de 8 flasker.
- læg dem til køl.
- ca 15 minutter før servering, put nogle små lime blade 2-3 stk i hver flaske. Man skal ikke komme mynte i for tidligt. Mynten kan blive bitter.  Stil flaskerne  på køl igen.
- denne drink kan også laves uden hyldeblomst saft, bare tilsæt lidt mere mango juice.

- mix the lime juice and all the rest of the liquids together in a big jug.
- cut the 4 lime in thin wedges, devide the wedges in the bottles.
- pour the mix juice in the bottles.
- refridgerate them.
- 15 minuts before serving add 2- 3 mint  leafs in bottle. Avoid adding the mint to early. The mint gets bitter.  Refrigerate them again.
- this drink can be made with out the eidelflower juice too, just add more mango juice. 



http://www.cupcakeluvs.blogspot.dk/



Ingen kommentarer:

Send en kommentar