fredag den 24. juni 2011

INTEGRERET KABAB/ kABAB THE DANISH WAY

Ja min kabab er også godt integreret, her serveret sammen med langtids hævet tomat naan og aloo chaat ( kartoffel-kikærte-yohgurt salat). Integreret kabab, fordi de har taget havregryn og mælk til sig. Af og til kan de også hedde kabab deller.
Theses kababs are very well integrated into the danish community, here serverd with tomato naans and aloo chaat ( potato- chickpeas- yoghurt salad)  Integrated  because they contain oatmeal and milk.


Ingredienser/Ingredients
1kg kalve hakket kød/ 1 kg veal minced meat.
2 løg fint hakket/ 2 onions finely chopped
1 tsk salt/ 1tsp salt
1 tsk stødt rød chili / 1 tsp grind red chili (powder)
1 tsk stødt koriander frø/ 1 tsp coriander seed powder
½ tsk garam masalah/ ½ tsp garam masalah
1 tsk fint revet ingefær/ 1 tsp finely grated ginger
1 tsk fint revet hvidløg/ 1 tsp finely grated garlic
1æg, let pisket / 1 egg , beaten
1½ dl havregryn/ 1½ dl oatmeal
1½ dl skummet mælk/ 1½  skimmed dl milk.
1 bundt hakket frisk koriander/ 1 bunch chopped fresh coriander.
Frisk grøn hakket chili,  efter smag/ fresh green chili to taste, chopped.




Bland det hele godt i en skål. Lad det stå lidt i kølskabet. Forvarm ovn til 220 gr . Med en ske form ca 30 kabab og bag dem i ovn ca 20 min. De skal være gennem bagte, sprød udenpå og blød indend i.


Mix every thing well in a bowl. Let the mixing rest in frigde for ½ hour or so. Preheat the oven 220 degrees C. With a spoon  make 30 kababs and bake them in the oven 20 minuts. They should be  baked througe, a bit crusty on the outside and soft in the inside.



 
Nyd dem med mynt chutney og eller aloo chaat og tomat naan. ( jeg vender tilbage med opskrift på begge i løbet af nogen dage.)
Enjoy them with with mint chutney and or allo chaat and tomato naan ( I will return with the recepies in one or two days.)
 God weekend
Have a nice weekend



2 kommentarer:

  1. Jeg har jo været så heldig at have smagt denne vidunderlige ret og for pokker da hvor var det lækkert, jeg fik også frugt dessert og der var mango i og hvilken vidunderlig smag de havde.. - jeg var kommet i himlen.
    Tak for en vidunderlig og hygsom aften hos dig og din skønne datter Misbah...Kæmpe knus fra Sabina

    SvarSlet
  2. Glæder mig at du kunne lide maden og du hyggede dig. De er fantastisk de mango´er ik? :)
    Mange kram Misbah

    SvarSlet