For english translation scroll down .
Hokkaido suppe med krydderi olie (temperering)
Jeg elsker farven på Hokkaido og denne suppe er ikke kun smuk at se på men er også lækker varmende og mættende. Forrige Hokkaido suppe opskrift var med bagt Hokkaido, i denne opskrift i dag skal græskarret koges med. Jeg har igen brugt kylling bouilion, man kan sagtens bruge grønsags bouillon eller koge græskarret i vand også.
For at give en ekstra pift har jeg givet suppen en tarka (temperering) med krydderier og spidskommen frø
Nem kylling bullion
4 kyllinge underlår med skind koges i ca 1500 ml vand, indtil kødet er mør og kogt. Kylling lårene tages fra.
Ingredienser til suppe ( ca 3 store portioner)
1 stor Hokkaido græskar, ca 1500 gr til 1700 gr, med skræl
1,2 liter kylling bullion
½ tsk gurkemeje
1 tsk rød chili pulver
1 tsk salt, eller efter smag
½ tsk spidskommen pulver
1 tsk koriander frø pulver
Temperering
4 spsk raps eller andet mad olie1 spsk spids kommen frø½ tsk garam masala
½ tsk gurkemeje
½ tsk rød chili pulver
½ tsk tørrede bukke horns blade ( kan undlades )
Jeg har brugt græskarret med skræl, vask den grundigt, skære den i halv, fjern frøene og trådende. Skære Hokkaido græskkarret groft i store tern. Kom dem i en gryde med alle krydderierne og kylling bullion og kog ca 40 minutter indtil græskarret er meget mørt.
Blend suppen fint med en hånd blender eller i en foodprocesser. Kog suppen til den ønskede konsistens.
Til temperering, varm olien i en lille pande, på mellem varme rist spids kommen frøene ca 1 minut, tilsæt krydderierne og efter 1 minut sluk for varmen og hæld det over suppen.
Hvis I mangler ideer til hvad i skal bruge de kogte kyllingelår til, så gør som jeg fjern skindet og rist dem lidt på panden med lidt chili og salt. Server de ristet kyllingelår ved siden af suppen eller læg dem i suppen. Velbekomme.
English
Hokkaido soup with tempering.
I love the color of Hokkaido and this soup is not only beautiful to look at but also deliciously warming and filling. The previous Hokkaido soup recipe was with baked Hokkaido, in this recipe today the pumpkin is boiled in water og broth. I have again used chicken broth, you can easily use vegetable broth or boil the pumpkin in water as well.