Hej alle sammen, her er en lille lækkeri jeg har haft længe i "skrive færdig mappen".
Kogte og stegte majskolber.
ENGLISH: Hi everybody here a little tasty bite, it has been hidden in " to do " file.
Boiled and roasted corn cobbs.
Indgredienser/ Ingredients
4 majskolber / 4 corn on cobb
1 tsk chili pulver/ 1 tsp chili powder
1 spsk fint hakket koriander blade / 1 tbs fineely chopped coriander leafs
salt efter smag/ salt to taste
½ tsk chaat masala / ½ tsp chaat masala
2 spsk smør blødt / 2 tbs butter softened
1. Kog majskolberne ca 15 minutter. Dræn dem og læd dem til afdrypning.
2. Forvarm ovn 250 gr .
3. Rør det bløde smør op med alle krydderierne og de fint hakket koriander.
4. Pensle majskolberne med smør blanding. Læg dem på en bageplade med bagepapir. "bag" dem i ovn ca 8 -10 minutter.
1. Boil the corn cobbs for 15 minuts. Drain for water.
2. Preheat the oven 250 degree celcious,
3. Mix the soft butter with all the spices and the chpped coriander leafs.
4. Brush the corn cobbs with the butter mixture. Place them on a baking and roast them in the oven for 8 - 10 minuts.
Til majsens lavede jeg Green Chicken Malai Tikka . Opskriften finder I her http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2012/06/green-chicken-malai-tikka.html. OBS OBS!! Den her gang fik Tikka´erne kun knap 30 minutter i ovn. de skulle ikke have farve bare være møre.
God fornøjelse :)
With the corn cobbs I made Green Chicken Malai Tikka. The recipe you wil find here
http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2012/06/green-chicken-malai-tikka.html NOTICE!! this time I gave the tikkas less the 30 minuts in the oven, just enough to gt them tender.
Enjoy :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar