mandag den 6. januar 2014

Strawberry & White Chocolate Cupcakes/Jordbær & Hvid Chokolade Cupcakes




http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2014/01/strawberry-white-chocolate.html


Det er længe siden jeg har haft en cupcake opskrift med til jer, så derfor har jeg taget en lækkerbisken med til jer : Jordbær og Hvid Chokolade Cupcakes, bagt med fryse tørret jordbær og smeltet hvid chokolade toppet med jordbærfrosting.  Det er første gang jeg har bagt med frysetørret bær.  Cupcakene blev rigtig lækkert og var fuld af let syrligt jordbær smag. 

English :
It has been a while since I brought you a cupcake recipe, therefor today I have  extra yummy cupcake for you : Strawberry and White Choclate Cupcakes, baked with freese dried strawberries and melted white chocolate, topped with strawberry frosting. It is the first time i have used freeze dried berries. My cupcakes  came out so delicious and full of tangy starwberry taste.  Scroll down for recipe in english.



http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2014/01/strawberry-white-chocolate.html



Indgredienser:
cupcake 13 stk.

160 gr siet mel
100 gr hvid chokolade
1½ tsk bagepulver
160 gr blødt smør
160 gr sukker
2. store æg, let pisket sammen.
3 stor spsk natural yoghurt
15 gr frysetørret jordbær

1. Forvarm ovn 180 grader. Gør en muffin form klar. 
2. Smelt chokolade over et vandbad og lad det afkøle let.
3. Bland mel og bagepulver sammen.
4.  I en  stor skål.pisk smør og sukker sammen til det er godt blandet, luftig og let.. Tilsæt æggene lidt ad gangen under piskningen og pisk med mellem hastighed til blandingen er cremet. Vend smeltet chokolade i.
5. Tilsæt forsigtig skiftevis mel blandingen og yoghurt og bland godt
6.  Vend fryse tørret bær i.
7. Fordel dejen i muffin formen 
8. Bag 15-18 minutter eller til cupcakene er gyldne og færdig. Prik med en tandstik for at se om de er færdig.
9. Køl dem før der kommes frosting på. 

Jordbær frosting
80 gr blødt  smør
350 gr siet flormelis
15 gr frysse tørret jordbær pulver
2 spsk mælk

 - Pisk smør luftig, tilsæt flormelis og pisk til alt er godt blandet og luftig   
-Tilsæt mælk og jordbær pulver.  Igen pisk med mellem hastighed til alt er godt.  Skrue op for hastigheden og pisk til det bliver fluffy. 
- Kom frosting på de afkølede cupcakene. 


English: 
Ingredients:
makes 13 cupcakes 

160 gr all purpose flour, sifted
100 gr white chocolate chopped
1½ tsp baking powder.
160 gr soft butter
160 gr sugar
3 tbs yoghurt
2 big egg, whipped lightly
15 gr freeze dried strawberries


1. Preheat the oven 180 degree C. Prepare a muffin pan with muffin cases. 
2. Melt the chocolate in doubble broiler / over waterbath. Let it cool.
3. Mix flour and baking powder in a bowl.
4. In another big bowl beat butter and sugar until the sugar is dissolved and fluffy. Add eggs little at a time, while beating until the mixture is creamy. Add the melted chocolate.
5. Mix in the flour mixture alternaly with the yoghurt.
6.  Add the freeze dried strawberries and mix well.
7. Pure the batter in the muffin pan, 
8. Bake for 15-18 minuts or til the cupcakes are golden brown an baked through. Check with a thooth pick. 
9. Cool cupcakes before applying frosting.

Strawberry frosting:
80 gr soft butter
350 gr sifted confectioners sugar
15 gr freeze dried strawberry powder
2 tbs milk

- Beat butter, until light add confectioners sugar and beat again until light and fluffy.
-  Add milk and the strawberry powder.  Continue wisking on medium speed till all is mixed. 
-  Decorate the cooled cupcakes with the frosting as you like .


http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2014/01/strawberry-white-chocolate.html


2 kommentarer:

  1. Love your blog, nice recipes and pictures. I'm your new follower. You can visit my blog when you find time :)
    http://kitchenista-welcometomykitchen.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Welcome Neela, thankyou so much for your sweet words :)

      Slet