fredag den 8. april 2011

Chicken Kebab

Chicken chapli kabab.
ENGLISH TRANSLATION IN RED COLOUR SCRIPT.
På min rundfart i netto fandt jeg en stor pakke kylling inderfileter og tænkte jeg vil byde jer på lækker saftig kylling chapli kabab.
Chapli (sandal) kabab er en flad (flad som sandal) rund kabab og en favorit grill "ret". Jeg har så lavet dem i oven og det er de ikke blevet ringere af. Den her fars er også egnet til kylling burger.
I thought i would make these juicy chicken chapli kababs. Chapli means sandal. So these kababe are flat as sandals. This is a favorit barbeque "dish" . I have made them in the oven and they were as tasty as they would have been grilled.

12 Kabab./12 kababs
ingredienser:/ingredients
1000-1200 gr. hakkede kylling kød  (kylling inderfileter)/1-1,2kg minced chicken (I have used chicken inner fillets)  
et æg, let pisket./ 1 egg, beaten
2 stk. mellem stor rød løg, tynd strimlet/  2 red onions, sliced
2 stk. mellemstor tomater, tynd strimlet/ 2 tomatoes 
4-5 grøn chili (eller efter smag) fint hakkede /4-5 green chillies chopped finnely.
en bundt frisk koriander, groft hakkede./ 1 bunch of fresh coriander/cilantro chopped caorsly
1-2 spsk. koriander frø, let knuste./ 1-2 tbs crushed coriander seeds
1 tsk. rød chili pulver/ 1 tsp red chili powder.
1-½ tsk garam masalah ( krydderi blanding)/ ½-1 tsp garam masalah
salt efter smag./ salt to taste
lidt olie./ little oil


knuste koriander frø.
crushed corainder seeds


Kan i også allerede mærke smagen af rødløget,  den skarpe smag af chili, duften af den friske koriander ? Så må i heller læse videre......
Do you already feel the taste of the redonions, the sharpness of the chilies and the fragnace of the fresh coriander? Then you better read on


Sådan gør man:/ How to do:
I en skål blandes det let pisket æg godt med kylling kødet.
In a bowl mix the beaten egg with the minced chicken well.


Tilsæt de tørrede krydderier og bland rigtig godt.
Add all the dried spices and mix again so every thing comes toghether.

Tilsæt tomater, rødløg, frisk koriander og grøn chili. Blandes godt og stilles overdækket i køleskabet 20 min. 
Add tomatoes, redonion, fresh corinader and green chili. Mix well, cover the bowl and setaside in the frigde for 20 minuts.

Tag lidt olie på hænderne og form farsen til 12 flade kabab, sådan ca.10cm i diameter. Steg dem i forvarmet ovn 220 grader, i 20 minutter eller til de er gennemstegte og har fået lidt farve.
Preheat your oven 220 degree C. Put a little oil on your hands and make 12 flat round patties, about 10 cm in diameter. Place them on a baking sheet lined with baking paper and "bake" them til they are done, like 20 minuts.

Nydes sammen med yoghurt chutney. Velbekomme.
Enjoy them with yoghurt mint chutney.

Godweekend........
Have a nice weekend................

2 kommentarer:

  1. For pokker Misbah, nu løber mund vandet... ! det ser godt nok lækkert ud.. og om jeg kunne dufte de friske løg og urterne ? Jaha'er jeg kunne så.. Skøn duft... :)

    SvarSlet