Idag får en hurtig lækker sag, butterdej samosa lavet med en lidt anderledes fyld. Jeg lavede disse til Iftar for nogle dage siden og alle kunne lide den anderledes fyld.
English: Today I am here with a easy and quick yummy recipe for you, puff pastry samosa with a different kind of filling. I made these for Iftar and everybody enjoyed the different filling.
8 samosa / 8 samosa
4 butterdejs plader á 10 x 20 cm / 4 puff pastry sheet 10 x 20 cm each
fyld/ filling
450 gr stegt kylling, groft hakket / 450 gr cooked chicken shredded or chopped
150 gr soltørrede tomater, grofthakket / 150 gr sundried tomatoes, chopped
1 rødløg, hakket / 1 red onion, chopped
½ tsk garam masala / ½ tsp garam masala
2 spsk krydert flødeost / 2 tbs spiced creme cheese
salt efter smag / salt to tase
2 spsk hakket purløg / 2 tbs chopped chives
evt tørrede chili flager / dried chili flakes, optional
lidt mælk til pensling / little milk for brushing
Gem purløg og bland alle ting til fyldet sammen.
Preheat the oven to 22o degree Celcius, line a baking sheet with butterpaper. Cut the puff pastry sheets in 2, like 10 x 10 cm each. I rolled out mine a little bit.
Put the chives aside and mix evrything together for the filling.
Fordel fyldet på de 8 butterdej 4 kanter. Drys hakket purløg på fyldet.
Devide and place the filling on the 8 puffpastry squares. Scatter the chopped chives also on the filling.
Luk samosa sammen ved at folde kanterne sammen så man få en trekant som på billedet. Press kanterne sammen med gaffel. Pensl med lidt mælk og bag ca 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde.
Fold over the sheet from one corner to opsite corner, so you get a triangle and press the edges with a fork. Brush with a little milk and bake for 15-20 minuts until golden and crisp.
Nyd varm med en yoghurt chutney. God bagening :)
Enjoy hot with ayoghurt chutney. Happy baking :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar