torsdag den 4. juni 2015

Æg & Kylling Stegte Ris / Egg & Chicken Fried Rice

http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2015/06/g-kylling-stegte-ris-egg-chicken-fried.html



Scrol down for english text

Idag her jeg min version af  æg og kylling stegte ris til jer,  en nem og lækker alt i et måltid.

Fore you today I have brought my version of egg and chicken fried rice, an easy and all in one meal. 



http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2015/06/g-kylling-stegte-ris-egg-chicken-fried.html



for ca 5-6 personer/ for 5-6 persons

450 gr basmati ris /  450 gr basmati rice
300-400 gr kogt kylling , uden ben / 300 -400 gr boiled chicken, with out bones
4 forårs løg / 4 spring onions
4 chili peber / 4 chili peppers
1-2   mild chili / 1-2 mild chili
 salt efter smag / salt to taste
5 æg / 5 eggs
1 spsk Sriracha chili sauce + 1 spsk ektra / 1 tbsp Sriracha chili sauce + 1 extra tbsp
6 spsk vegetabilsk olie / 6 tbsp vegetable oil



http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2015/06/g-kylling-stegte-ris-egg-chicken-fried.html

1.  Kog og afkøl risene.  2.  Hak chili , chili peber og forårsløg skæres i ringe. Husk vi skal også bruge den hvide del af forårs løgene.  3. Skære den kogte kylling i strimle.


1. Boil the rice and cool them. 2. Chop the chili , cut the chili peppers and spring onions in rings.  We are also useing the white part of the spring onions. 3. Cut the boiled chicken in stripes.



http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2015/06/g-kylling-stegte-ris-egg-chicken-fried.html

4.  Pisk let æggene sammen med 1 spsk Sriracha chili sauce i en skål. 5.Varm to spsk olie på en pande, kom den hakkede chili i, tilsæt skåret forårs løg ( den hvide del og lidt af den grønne)  gem resten. Tilsæt de piskede æg og salt,  lave en blød rør æg. Still til side.  6. Varm resten af olien i en stor gryde, kom ris, de skåret chili peber og kylling i, steg på høj varm under omrøring nogle minutter. 

4. Beat the eggs with one tbsp Sriracha chili sauce in a bowl. 5. Heat 2 tbsp oil in a pan, add the chopped chili and some of the cutted spring onions ( white part ) . Add the beaten eggs and  salt, make a very soft scramble.  6.  Heat rest of the oil in a big pot, add the boiled rice, chicken and the cuttede spring onions , fry on high heat for some minuts, while stirring.




http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2015/06/g-kylling-stegte-ris-egg-chicken-fried.html

7. Tilsæt salt,  1 spsk Sriracha chili sauce, resten af forårs løgene og røræggene, steg igen nogle minutter. 

7. To the rice add salt, 1 tbsp Sriracha chili sauce, rest of the spring onions and the scrambled eggs. Fry for some minuts more.



http://cupcakeluvs.blogspot.dk/2015/06/g-kylling-stegte-ris-egg-chicken-fried.html



Server varmt med evt mere Sriracha chili sauce og sur - sød sauce ved siden af.  Værsågo!!

Serve hot with more Sriracha chili sauce and sweet - saur sauce on the side. Enjoy!!

1 kommentar:

  1. Fried rice looks yum.....waiting for your reply on Ramadan Guest Post....

    SvarSlet