Glædelig mors dag til alle skønne mødre, mormødre, døtre, søster, tanter og til alle jer mine skønne læser. I dagen anledning har taget de her lækker mini cupcakes med til jer.
Jeg har brugt min appelsin og birkes cupcake opskrift, lavet lidt ændringer og fået disse mums honning mandel og rose cupcakes.
Happy Mothers Day to all mothers, grandmothers, daughters, sisters , aunties an all you my lovly readers. For you today I have brought these yummy cuppies . I used my orange & poppy seed cupcake recipe to make these falvour full honey, almond and rose cupcakes for you. Enjoy
opskirft til 16 mini cupcakes/ recipe for 16 mini cupcakes
60 gr mel / 60 gr flour
50 gr mandel mel /50 gr almond flour
70 gr honing / 70 gr honey
3/4 tsk bagepulver / 3/4 tsp baking powder
85 gr smør, smeltet og let afkølet/ 85 gr butter, melted and cooled
50 gr natural youghurt / 50 gr yoghurt
1 ½ tsk tørred rosen blade/ 1½ tsp dried organic rose petals
1 tsk rosen vand /1 tsp rosewater
1½ æg / 1½ æg
Frosting/ Frosting
40 gr blødt smør / 40 gr soft butter
175 gr siet flormelis / 175 gr sifted confectioners sugar
1 tsk rosenvand / 1 tsp rosenvand
- forvarm ovn til 180 grader C.
- bland mel, mandel mel og bagepulver sammen i en stor skål.
- i en anden skål rør æggene sammen med yoghurt og honning
- tilsæt ægge blandingen og det smeltet smør sammen med de tørre ingredienser. bland godt til der ikke er klumper mere. Bland rosen blade i og rosen vand
- fyld mini cupcake formene op til kanten
-bag i ca 12- 15 minutter. Lav en check med en tandstik for se om de er færdig.
- Pisk smør luftig, tilsæt flormelis og rosenvand pisk til alt er godt blandet og luftig
- Kom frosting på de afkølede cupcakene.
- TIPS: rosen blade kan erstattes med 1 tsk hakket ristet mandler.
Evt kom lidt flydende honning på frosting og drys med hakket mandler
Have en smuk dag en skønne mennesker...........
ENGLISH
- Preheat the oven to 180 degree C .
- Prepare the muffin tin.
- Mix flour, almond flour and baking powder in a big bowl.
- In an other bowl beat the eggs with the yoghurt and honey
- mix the egg mixture with the dry ingredients and the melted butter. Mix well . - - add the rose petals and the rose water.
- fill the mini cupcake wrappers.
- bake for 12 - 15 minuts. Insert a tooth pick to see if they are baked.
FROSTING:
- beat butter, until light add confectioners sugar and rosewater and beat until fluffy.
- decorate the cooled cupcakes with the frosting as you like .
- TIPS : if you dont like rose peatals in your cupcakes, you add 1 tsp chopped roasted almonds. Also try topping the cuppies with fuid honey and rosted almonds. Yum
All you wonderful peoples have a beautiful day...........
Ingen kommentarer:
Send en kommentar