mandag den 1. oktober 2012
Chapati snacks
Her er en hurtig ide nogle lækker snacks til hvis man har chapati/ roti rester liggende. Snackene minder en lille smule af fyldte pratha ( smørbagt pande brød).
ENGLISH
Today I am here with a quicky. If you have leftover chapaties/ roti make some delicious snack. These snack remind a bit of stuffed prathas. Scroll down for the easy peasy recipe in english
Chapati snacks
2 chapati eller andet tyndt fladbrød
2 kogte kartofler
1 spsk hakket frisk koriander eller persille
krydderier efter smag eller ½ tsk chili pulver, ½ tsk spidskommen pulver , ½ tsk salt. Jeg brugte også chaat masala.
2 spsk feta ost, smuldret med fingerne.
2 tsk oliven eller en anden plante oile
½ tsk sorte løg frø ( nigella frø )
Mos kartoflerne, bland koriander, krydderier og osten i.
Smør al kartoffel bandingen på den ene chapati og læg den anden chapati oven på. Press meget let med hænderne på chapati "sandwichen" for t få det hele til at sidde sammen.
Varm en pande. Pensel den øverste side af chapati "sandwichen" med olie, drys lidt af nigella frøene på. Læg den smurt side af "sandwichen" nedad på panden. Pensel den anden side nu med olier og drys også med sorte løg frø. "Steg" chapati på begge sider på panden indtil den er sprød og får en flot gyldent farve.
Skær den færdig chapati i 8 eller 16 trekanter. Kan serveres med en dip, hummos eller kikærter
English
Chapati snack
2 chapati/ roti or any kind and thin flat bread.
2 boiled potatoes
1 tbsp chopped coriander leafs or parsly
2 tbsp feta cheese , crumbed with your fingers
spices as you like or ½ tsp chili powder, ½ tsp cumin powder, ½ tsp salt. I also used chaat masala.
2 tsp vegetable oil / olive oil
½ tsp Nigella seeds (kalonji)
Mash the potatoes, mix in the cheese, herbs and the spices. Layer one of the chapati with all the potato mixture. Lay the other chapati above and press very lightly with your hands, so the chapaties and mixture sticks together.
Heat a pan. Brush the upper side of the chapati "sandwich" with some of the oil. Sprinkle with nigellea seeds, keep some for the other side.
Put the chapati " sandwich" with the oil side down and now brush the other side with rest of the oil. Also sprinke with Nigella seed. Bake on the pan both sides until its crisp and have a golden colour.
Cut the chapati sandwich into 8 or 16 triangles.
Can be served with any dip of choise, hummos or chickepeas.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar