lørdag den 28. januar 2012

Kebab Pizza

Hvad med et styk kebab pizza? Jeg laver denne pizza, når jeg har kebab til overs. Jeg kalder den også Østen Møder Vesten Pizza.
How about a slice of kebab pizza? I make this pizza when I have kebab left overs. I some time call it East Meet West Pizza.


Eller en farve rig pizza ? Gyldne cherry tomater, rød løg i skiver, smagfuldt kabab i skiver og frisk grøn koriander på en ekstra tyk bund og en meget nem tomat sauce.
Or a colour ful pizza? Golden cherry tomato, sliced red onions, ful of taste sliced keabas and fresh coriander on a exstra thick pizza crust with a very easy tomato sauce.


Dejen: Opskriften er til en tyk og luftig bund. Brug mindre gær, hvis tynd bund ønskes.
500 gr. mel
½ tsk salt
1 spsk olie
2½-3 dl vand
25 gr gær.

Opløs gær i lunken vand. Tilsæt mel,olie og salt og ælt til en blød dej.
Hæves en time eller til dobbelt størrelse.

Nem Tomat sauce
en dåse flåede tomater, blendes groft med saft og det hele.
3-4 frisk grønne chili, fint hakket. Kan undlades
½ tsk rød chili pulver. Kan undlades
salt efter smag
½ tsk hvidløg pure eller revet hvidløg
 put alt i en gryde og give det en opkog over mellem varme.

Fyld
5-8 kebab, skåret i skriver , der er en opskrift på Kebab her http://cupcakeluvs.blogspot.com/2011/06/integreret-kabab-kabab-danish-way.html
ca. 10 cherry tomatoer
2 mellem store rød løg , skåret i skiver
frisk korainder blade ( efter smag )
200 gr revet ost

Forvarm ovn 250 grader. Læg bage papir på ovenpladerne. Del dejen i 3 dele og rul ud til 3 pizza´er. Ca spise tallerken størrelse. Spred ca 3 spsk tomat ( mindre eller mere efter smag) sauce på og kom fyld. Drys hakket koriander blade og revet ost og bag den midt i ovnen til den er gylden ca. 12 -15.

Hjemme hos os kan vi godt lide ekstra stærk chili sauce til vores kebab pizza. Server kebab pizza med en sprød salat eller spis den som den er. Velbekom

Dough : this a recepie for a thick and fluffy crust. if you want a thinner crust use less yeast.
500 gr flour
½ tsp salt
2½- 3 dl water
25 gr yeast.
1 tbs oil
Dissolve the yeast in luke warm water, ad the rest. Make a light dough.. Knead and leave it to rest 1 hour or til it has leavened to dobble size.


Easy peasy Tomato Sauce:
Canned tomatoes 400 gr,  blend in a food processor plum and the tomato juice coarsly.
3-4 fresh chili chopped, optional
½ tsp red chili powder, optional
½ tsp garlic paste
salt after taste
Put everthing in a pot a give it a boil over medium heat.


Filling:
5 -8 kebabs sliced.  There is a recepie to kebab here http://cupcakeluvs.blogspot.com/2011/06/integreret-kabab-kabab-danish-way.html
10 cherry tomatoes, also sliced
2 medium size red onion, sliced
fresh coriander leafs / dhaniya/ cilantro 
200 gr shredded cheese of choise.


Preheat the oven 250 degree celcius. Line baking sheet with baking papper. 
devide the dough into3 parts and roll out to 3 pizza´s . Dinner plate size. Apply 3 tbs of tomato sauce, (or more or less if you like) Cover with onion, tomatoes, and kebabs. Sprinkle with chopped corainder and shredded cheese. Bake for 12- 15 minuts or until the crust is baked and golden.


At our place we like our  kebab pizza with extra hot chili sauce. Enjoy the kebab pizza with a crisp salad or enjoy as is it



3 kommentarer:

  1. Den ser altså noget bedre ud, end kebab pizzaen fra den lokale pusher :) Den må jeg da prøve en dag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

      Slet
    2. @Kageleg (forsøger igen, så lig jeg havde stavet forkert) Tak :)

      Slet