Jeg lavede disse lækker forårsruller igår. I får lig opskriften fordi de smagte så godt.
ENGLISH: I made these scrumptious springrolls yesterday. They were so tasty that I have to share the recipe with you.
Bagte Forårsruller / Baked Springrolls
15 stk / makes 15
650 gr kyllingbryst / 650 gr boneless chicken meat
80 gr mandelfalger / 80 gr almond flakes
6 sps hakket frisk koriander / 6 tbl coarsly chopped fresh coriander
5 grønne chili, hakket / 5 green chili chopped
1 tsk rød chili pulver / 1 tsp red chili powder
½ tsk garam masala / ½ tsp garam masala
1 tsk salt / 1 tsp salt
½ koriander frø pulver / ½ tsp coriander seed powder
lidt revet muskatnød / little grated nutmeg
2 spsk vegetabilsk oil / 2 tbs vegetable oil
1 spsk citron saft / 1 tbs lemon juice
15 stk filo dej plader / 15 spring roll sheets/ filo pastry sheets
ekstra olie til pensling / little extra oil for brushing
lidt mel og vand / little flour and water
1.Rist mandelflagerne på en pande på middelvarm, indtil de er lidt gyldne
2.Skær kylling kødet i små stykker.
3. Varm olie på en dyb pande og kom kylling kødet og de hakket chili i, steg ca 2 minutter.
4. Tilsæt alle krydderier undtagen garam masala og muskatnød, steg kylling kødet indtil det er mør, tilsæt citron saft og steg videre n0gle få minutter. Tilsæt gram masala.
5. Tag kylling kødet af pande, afkøl det.
6. Tilsæt hakket koriander og revet muskat nød i.
7. Vend forsigtig mandelflager i. Gem lidt mandelflager til pynt.
ENGLISH:
1. Roast the alomd flakes on a pan on medum heat, until they are light golden,
2. cut the chicken flesh in small pieces.
3. Heat oil i a deep pan, add chicken and the chopped chili and fry for to minuts.
4. Add all the spices, except garam masala and nutmeg. Cook the chicken until almost tender, add lime juice and garam masala, fry 1 minut more.
5. Take the chicken of the heat and let it cool.
6. Add chopped coriander and grated nutmeg
7, Finelly add the roasted almond flakes, leave some almond flakes for garnishing,
8. Lav lidt mel klister ved at blande mel og vand sammen, nærmest lidt pandekage dej agtig. 9. Tag en filo dej plade, pensle meget let med olie. 10. Læg en stor spiseske fyld oven i, rul en halv omgang ( som på billedet 2 ). Fold siderne ind mod midten så der danner en "kuvert" ( som på billedet 3) 11. Smør lidt mel klister på hjørnet og rul helt sammen.
8. Make flour glue by mixing a little water some little flour, almost pancake like batter. 9. Take a filo sheet, brush with very little oil. 10. place a big tbs of the filling on it ans roll once like in picture 2. Fold the side into the middle , like an envolope ( picture 3) 11. Roll again and add alittle flour glue on the end and roll it together.
12. Frovarm ovn til 180 gr. Kom bagepapir på bage plade og læg forårsrullerne på. 13. Pensle forårsrullerne med olie, Drys mandelflagerne på 14. bages 8 minutter ca eller til de er lys gyldne. Vendes 1 gang .
12. Preaheat the ovne to 180 degree celcious. Place the spring rolls on a baking sheet lined with baking paper. 13. Brush the spring rolls with oil and scatter some almond flakes on. 14. Bake 8 minuts or until the light golden and crisp. Turn them once during baking.
Kan serveres med alle slags chutney :) Velbekom
Can be enjoyed with all kind of chutney :) enjoy.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar