ENGLISH TEXT IN BLACK COLOUR :)
Godmiddag alle sammen. Har I planlagt aftensmad ? Jeg har en lækker pasta ret i en lækker og anderledes sauce til jer med masser af lækker grønsager og lækker saftig laks.
ENGLISH
Hello everybody. How are you? Need dinner ideas for Saturday supper ? I have a delicious pasta dish in a different kind of sauce for you, with lots of delicious vegetables and juicy yummy salmon.
Ingredienser/ Ingredients
250 gr penne pasta / 250 gr penne pasta
4 store peberfrugter, ca 400 gr / 4 big belle peppers, almost 400 gr.
400 gr blandede svampe, renset og skråret / 400 gr mix mushrooms, cleaned and cutted.
½ tsk frisk revet ingerfær / ½ tsp freshly grated ginger
400 gr frisk laks, skåret i mund bidder / 400 gr salmon, cutted into bitesizes.
½ tsk hvidløg puré / ½ tsp garlic
3 grønne chili, hakket / 3 fresh green chili chopped
1 tsk rød chili pulver / 1 tsp red chili powder
1 tsk salt / 1 tsp salt
1 tsk stødt korianderfrø / 1 tsp grinded coriander seeds
2 spsk oliven olie / 2 tbsp oilve oil
saft fra ½ citron / juice from ½ lemon
revet muskat nød / nutmeg
2 forårsløg/ spring onion
Saucen.
- Vask og rens peberfrugtene. Lave en fin puré af dem i en blender. Mens man purere vil peberfrugterne afgive masser af væske, det skal også bruges i saucen.
- Kom peberfrugt puréen med væsken i en gryden. Tilsæt hvidløgs puré og frisk revet ingefær. Over høj varme reducerer væsken, tilsæt de renset og skåret svampe.
- Når alt væsken fra grønsager er næsten væk, tilsættes olivenolie salt. rød chilipulver, frisk chili og stødt koriander frø. Steg yderligere 3 minutter før laksen tilsættes, skrue ned til mellem varme og steg laksen i saucen, Rør forsigtig rundt.
- Kog pastaen efter pakkens anvisninger .
-Når laksen er gennemstegt, tages gryden ag varmen og pastaen vendes forsigtig i . Riv lidt muskat nød over og kom citron saft. drys fint skrået forårsløg. Lad hele retten hvile 3-5 minutter med låg på, før det serveres.
Sauce
- wash and clean the bell peppers. Blend them in a blender. When your are blending them, there wil be a lot of juice from the peppers. We are going to use the liquid to in the sauce.
- Pour the whole bell pepper puree with the juice in a pot, add ginger and garlic. Over hight heat while stirring reduce the liqiud. Also add the mushrooms.
- When all the juice har been reduced, add olive oil, salt chili powder, fresh chili and grinded coriander. Cook for 3 minuts before adding the salmon. Decrease the heat to medium and cook the salmon. Carefully stirr not to break the salmon.
- Boil the pasta as you like and drain for all water.
-When the salmon is done, take the pot og the heat. Carefully mix in the pasta, sprinkle with little freshly greated nut meg, spring onions and add lemon juice. Let the paste dish rest 3 - 5 minut with the lid on before serving.
Happy weekend to you all :)